Autor Téma: Otevřete Česko  (Přečteno 191 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Michal

• Host
Otevřete Česko
« kdy: Leden 10, 2021, 03:35:56 odpoledne »
Dívali jste se na přímý přenos z poklidné demonstrace? Jsem rád že tolik českých lékařů a známých osobností má stejný názor jako já. Je nás stále více a snad už se konečně vláda trochu zamyslí nad tím co lidem dělá.  :)

Reklama

Otevřete Česko
« kdy: Leden 10, 2021, 03:35:56 odpoledne »

Offline Mirek

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +64/-0
Re:Otevřete Česko
« Odpověď #1 kdy: Leden 10, 2021, 03:40:19 odpoledne »
Já to viděl.  :) Jsem zvědav jestli se alespoň část z toho dostane do televize, nebo budou ve zprávách zase jen lhát.  :)

Linda

• Host
« Odpověď #2 kdy: Leden 10, 2021, 05:25:02 odpoledne »
Taky jsem se dívala. Moc se mi líbil proslov o tom, že je třeba pustit děti do škol a na zájmové kroužky a to bez roušek, aby si mohly vytvořit přirozenou imunitu. Roční izolace dětí je připraví nejen o vzdělání, ale i o správný start do života. A jsou to právě naše děti, kdo bude platit Babišův dluh na ČR.

Filip Stránský

• Host
« Odpověď #3 kdy: Leden 10, 2021, 06:36:32 odpoledne »
Lidé chtějí žít dnes a já je docela chápu, přestože jsem senior a stejně jsem nikam nechodil. Vládní restrikce mě příliš neomezují, ale pro mladé je ztráta roku životem v izolaci obrovská rána, nemluvě o chudobě do které se dostávají.
Lockdown je evidentně k ničemu, nezabírá, proč tedy dál ničit ekonomiku a dětem vzdělání? Zeptal se někdo těch nemocných starců které údajně vláda chrání a kvůli kterým trpí mladí zdraví lidé jestli za takovou cenu chtějí žít o týden déle?

Mirka

• Host
« Odpověď #4 kdy: Leden 10, 2021, 06:48:48 odpoledne »
Jsem moc ráda, že se najdou stateční lidé, kteří se nebojí postavit se za zájmy nás všech.  :)