Autor Téma: Jaký je váš názor na takové kamarádství?  (Přečteno 934 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pavel

• Host
Jaký je váš názor na takové kamarádství?
« kdy: Duben 04, 2020, 09:42:32 dopoledne »
Mám kamarádku, která se po delší odmlce opět ozvala a chtěla vědět jak si žiji, jak mi jde práce, kterou jsem započal a chtěla vědět určité věci, které jsme spolu kdysi projednávali. Napsal jsem ji jak to je a mezi řečí jsem se pochlubil, že moje práce slaví úspěchy. Jako důkaz jsem ji zaslal screeny, ale obvinila mne z fotomontáže a ze lži. Tak jsem natočil krátké video, kdy byly výsledky mé práce vidět, ale neuznala to, že prý to nevidí na stránkách. Vysvětlil jsem ji jak to chodí, ale zbytečně. Bylo a je mi to divné, ale podle jejich slov jsem usoudil, že závidí.  Protože i ona pracuje na rozvoji svého koníčka, tak jsem ji popravdě napsal, co si myslím o jejich podvodech na lidech, a že vytrhává slova z kontextu. Začala se čertit, otočila kartu a začala pomlouvat mojí práci, a nejhorší na kamarádce je, že se vysmívá ze vzhledu mé manželky, kterou údajně zná z FB. Napsal jsem ji, co si oni popravdě myslím, ale její odpověď zněla, že veškeré mé budoucí emaily budou ve spamu, a ona že je nebude číst.
Má cenu mít takovou kamarádku?

Reklama

Jaký je váš názor na takové kamarádství?
« kdy: Duben 04, 2020, 09:42:32 dopoledne »

Offline Mirek

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +64/-0
Re:Jaký je váš názor na takové kamarádství?
« Odpověď #1 kdy: Duben 04, 2020, 09:48:41 dopoledne »
Nelze komentovat. Museli bychom znát i názor tvojí kamarádky. Žádný soudce nerozhodne aniž by vyslechl obě strany.

Pavel

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 04, 2020, 09:57:25 dopoledne »
Citace: Mirek  Duben 04, 2020, 09:48:41 dopoledne
Nelze komentovat. Museli bychom znát i názor tvojí kamarádky. Žádný soudce nerozhodne aniž by vyslechl obě strany.
Já zde nehledám rozhodnutí soudu, jen názor, a názor kamarádky je zde uveden.

Offline Patrik

• Aktivní člen
  • Hodnocení: +10/-0
« Odpověď #3 kdy: Duben 04, 2020, 10:13:21 dopoledne »
Promiň Pavle, ale já souhlasím s Mirkem. Názor tvé kamarádky tady uveden není, jen to jak to chápeš a interpretuješ Ty. Z toho není možné vyvodit žádný závěr.
  Když se ti tvoje kamarádka nelíbí, tak jí prostě nepiš a máš to vyřešené.

Pavel

• Host
« Odpověď #4 kdy: Duben 04, 2020, 10:59:32 dopoledne »
Citace: Patrik  Duben 04, 2020, 10:13:21 dopoledne
Promiň Pavle, ale já souhlasím s Mirkem. Názor tvé kamarádky tady uveden není, jen to jak to chápeš a interpretuješ Ty. Z toho není možné vyvodit žádný závěr.
  Když se ti tvoje kamarádka nelíbí, tak jí prostě nepiš a máš to vyřešené.
Ještě počkám na další názor, protože se vy, předešlí, vyhýbáte danému tématu.
Mimochodem: Jestli se mi kamarádka líbí či nelíbí nemůžu posoudit, protože neznám její podobu.

Offline Marika

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +46/-0
« Odpověď #5 kdy: Duben 04, 2020, 01:05:22 odpoledne »
A co bys rád slyšel? Že jsi ukřivděný chudáček? To nikdo nemůže posoudit když nečetl co ti vlastně ta kamarádka napsala.  :)
Pokud ti napsala že tvé další mejly půjdou do spamu, zřejmě jsi jí napsal něco hodně ošklivého a nemá zájem si s tebou psát.
Najdi si jinou kamarádku, nebo se věnuj svým koníčkům a tohle neřeš. Když někdo nemá zájem, násilím ho nedonutíš.  :)

Offline Max

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +30/-0
« Odpověď #6 kdy: Duben 04, 2020, 03:01:08 odpoledne »
Citace: Pavel  Duben 04, 2020, 09:42:32 dopoledne
Mám kamarádku, která se po delší odmlce opět ozvala a chtěla vědět jak si žiji, jak mi jde práce, kterou jsem započal a chtěla vědět určité věci, které jsme spolu kdysi projednávali. Napsal jsem ji jak to je a mezi řečí jsem se pochlubil, že moje práce slaví úspěchy. Jako důkaz jsem ji zaslal screeny, ale obvinila mne z fotomontáže a ze lži. Tak jsem natočil krátké video, kdy byly výsledky mé práce vidět, ale neuznala to, že prý to nevidí na stránkách. Vysvětlil jsem ji jak to chodí, ale zbytečně. Bylo a je mi to divné, ale podle jejich slov jsem usoudil, že závidí.  Protože i ona pracuje na rozvoji svého koníčka, tak jsem ji popravdě napsal, co si myslím o jejich podvodech na lidech, a že vytrhává slova z kontextu. Začala se čertit, otočila kartu a začala pomlouvat mojí práci, a nejhorší na kamarádce je, že se vysmívá ze vzhledu mé manželky, kterou údajně zná z FB. Napsal jsem ji, co si oni popravdě myslím, ale její odpověď zněla, že veškeré mé budoucí emaily budou ve spamu, a ona že je nebude číst.
Má cenu mít takovou kamarádku?

Pavle, alias PavKo, Ambito, KocPo, Mudr.lante a další, známe tě. O co se to zase snažíš?
Tady - a nejen tady i na jiných webech už jsi napáchal škody dost. Chytáš za slovo, otáčíš význam, urážíš lidi.  Ty snad ani nemůžeš mít žádné kamarády ..... 

Pavel

• Host
« Odpověď #7 kdy: Duben 04, 2020, 03:41:34 odpoledne »
Zajímavé je, že jste se ozvali jen vy, registrování, ale žádný z takového množství hostů (ani se nedivím, protože uměle vytvoření hosté nedokáží odpovědět). Což znamená, že víte o koho jde, a že znáte dotyčnou mojí bývalou kamarádku, protože odpověď Maxe to dokazuje. Všichni tady v jednom táhnete za jeden shnilý provaz. Navrhuji  Azalea  alias Azalea1, alias Ann, aby zvažovaly změnu motta: Prolhané zábavné fórum pro prolhané lidičky.
A jak je známo, že se na tomto webu odstraňují příspěvky, které poukazují na nešvar, počítám s tím, že bude odstraněná celá stránka s mojí otázkou a vy budete v klidu si rochňat v bahně jako prasata.  Samozřejmě očekávám BAN na IP, což by mě nemrzelo!

Offline Dana

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +28/-0
« Odpověď #8 kdy: Duben 04, 2020, 04:15:44 odpoledne »
Konečně ses předvedl ve své pravé podobě. A ty se divíš, že si s tebou tvoje bývalá kamarádka nechce psát, jak uvádíš ve svém původním dotazu :D
 Ale myslím že  admin nemá důvod odstranit to, protože to co píšeš je sice nesmysl, ale zábavný.  :D
Jestli chceš stalkingovat Ann, musíš hledat jinde. Sem už zajde jenom občas.

Pavel

• Host
« Odpověď #9 kdy: Duben 04, 2020, 04:24:35 odpoledne »
Citace: Dana  Duben 04, 2020, 04:15:44 odpoledne
Konečně ses předvedl ve své pravé podobě. A ty se divíš, že si s tebou tvoje bývalá kamarádka nechce psát, jak uvádíš ve svém původním dotazu :D
 Ale myslím že  admin nemá důvod odstranit to, protože to co píšeš je sice nesmysl, ale zábavný.  :D
Jestli chceš stalkingovat Ann, musíš hledat jinde. Sem už zajde jenom občas.
Ty vážně věříš, že tu Ann chodí občas? Podle mne občas znamená každý den, ale také někdy v přestrojení. Chceš důkaz?

Kateřina

• Host
« Odpověď #10 kdy: Duben 04, 2020, 04:33:22 odpoledne »
Já se jen divím, že ten člověk nedostal BAN už dávno. Jste milé fórum, já k vám koukám ráda.

Offline Dana

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +28/-0
« Odpověď #11 kdy: Duben 05, 2020, 11:08:38 dopoledne »
Citace: Pavel  Duben 04, 2020, 04:24:35 odpoledne

Ty vážně věříš, že tu Ann chodí občas? Podle mne občas znamená každý den, ale také někdy v přestrojení. Chceš důkaz?
Děkuji, není třeba. My jsme tady všichni přátelé a věříme si.  :)