Autor Téma: Jak smažit hermelín?  (Přečteno 359 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Iveta

  • Host
Jak smažit hermelín?
« kdy: Březen 08, 2020, 07:40:20 dopoledne »
Obalujete ho celý, nebo rozkrojený na dvě půlky? A když ho rozpůlím, kterou stranou dolů se má smažit napřed?

Reklama

Jak smažit hermelín?
« kdy: Březen 08, 2020, 07:40:20 dopoledne »

Offline Marika

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1492
  • Hodnocení: +46/-0
Re:Jak smažit hermelín?
« Odpověď #1 kdy: Březen 08, 2020, 03:29:30 odpoledne »
Rozřízni ho, celý je na smažení moc velký a obal ho v trojobalu dvakrát.  Musíš ho dát smažit do dobře rozpáleného oleje a tak ti nevyteče.
 Pokud bys smažil půlky jen obalené v mouce, tak se dává smažit napřed tou měkkou stranou, kde byl rozpůlený.