Autor Téma: Má to pes od přírody?  (Přečteno 502 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Pavko

• Host
Má to pes od přírody?
« kdy: Listopad 08, 2019, 04:53:27 odpoledne »
Moje Ketty má doma několik hraček. Tenisák, kousací kolečko, uzel a ocas z plyšové hračky. Když všechny dám do předsíně, v obýváku řeknu dones míček, donese míček, řeknu dones kolečko, donese kolečko a když nemůže nějakou hračku najít, donese co buď. Má to od přírody, takového pamatováka, nebo já jsem geniální cvičitel?! ;D

Reklama

Má to pes od přírody?
« kdy: Listopad 08, 2019, 04:53:27 odpoledne »

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
Re:Má to pes od přírody?
« Odpověď #1 kdy: Listopad 08, 2019, 06:27:07 odpoledne »
Asi tě nepotěším, ale má to od přírody.  :) Má v sobě kus Labradora a ti patří k nejchytřejším psům.  :)
 Také proto se Labradoři  cvičí pro postižené lidi. Ona si snadno pamatuje a je mladá, rychle se všechno naučí.
Ale stejně tě musím pochválit, kdybys to s ní neuměl, neposlechla by tě i když by ti rozuměla.  :)

Moje fenka se už jako štěně sama naučila otevírat dveře. Nikdo jí to neučil, dívala se jak to dělají lidé.  :)
A s přibývajícím věkem na ní  pozoruji, že snad rozumí lidské řeči. Chápe víc, než co jí kdo naučil.  :)

Pavko

• Host
Re:Má to pes od přírody?
« Odpověď #2 kdy: Listopad 09, 2019, 08:08:13 dopoledne »
Citace: Ann  Listopad 08, 2019, 06:27:07 odpoledne
Asi tě nepotěším, ale má to od přírody.  :) Má v sobě kus Labradora a ti patří k nejchytřejším psům.  :)
 Také proto se Labradoři  cvičí pro postižené lidi. Ona si snadno pamatuje a je mladá, rychle se všechno naučí.
Ale stejně tě musím pochválit, kdybys to s ní neuměl, neposlechla by tě i když by ti rozuměla.  :)

Moje fenka se už jako štěně sama naučila otevírat dveře. Nikdo jí to neučil, dívala se jak to dělají lidé.  :)
A s přibývajícím věkem na ní  pozoruji, že snad rozumí lidské řeči. Chápe víc, než co jí kdo naučil.  :)
Jsem rád, že je chápavá a snadno se naučí, co po ni požaduji. Každou chvíli ji učím psím kouskům. :D
Poslední z nich byl, že když vezmu popruhy, vyskočí na nízký botník, abych se nemusel k ni ohýbat. Stačí ukázat. Žrádla se dožaduje tím, že se prohne, oči koukají na mně a štěkne. Když má potřebu, skáče na čtyrech, a když se ji zeptám, jestli jdeme ven, maže na botník. Venku je šťastná a taky využíváme několikrát denně procházky, kde potkáváme lidi, hlavně děti, které má ráda. Když ji vidí, Ketty vrtí ocasem a nechá se pohladit... zrovna včera jsme byli venku, když se jedna rodina s dětmi vraceli z obchodu (bydlí naproti v ulici), tak se jedno z nejmladších dětí zeptalo, jestli může dát pejskovi kostičku (dentální tyčinka), ale nestačil jsem říct, že může, a Ketty ji schlamstla a olizovala se až za ušima... Prostě jsem rád, že ji mám, a věřím, že i ona je spokojená.  :)