0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Taky chodím bos a mohu potvrdit, že se mi zdraví zlepšilo. Je to příjemné i užitečné.
Tak to ti fandím. Já bosý nechodím, ale obdivuji vás bosochodce.
Ahoj Fando, chodím bos i v zimě, ale jen do doby než napadne sníh. Ze sněhu je v našem městě pak jen břečka a v té se bez bot chodí špatně.
Taky tě zdravím Fando. Z kterého jsi města? Na venkově se snad už nesolí. Já bydlím v Kolíně.
Na jaře už snad bude klid. Něco podnikneme. Máš krásné fotky, Fando.
Budu to muset taky vyzkoušet. Mám nějaké deprese, moje hospoda už je na pokraji krachu.
Milí přátelé,často dostávám od lidiček dotazy co mi dala bosá chůze. Chystám časem o tom i vydat i knihu. Posílám vám desatero v čem je prospěšná bosá chůze a člověku přináší:Co mi dala bosá chůze ? 👣 Bosá chůze mi dala hodně pozitiv:1) cítím se šťastný2) lépe se koncentruji3) pomohla mi zhubnout 4) mizí postupně deprese u mne5) snížil mi krevní tlak6) potkal jsem přátele se stejným zájmem7) dělám bosé výlety do přírody pro lidičky a moc mne to baví vedu bosochodeckou skupinu 9) zvýšila se mi imunita10) za celou dobu co chodím bos jsem nebyl nemocný P.S. Nebojte se zout a choďte bosí v přírodě je to krásný pocit cítit zemi pod nohama. Zdraví všechny Fanda
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.