Autor Téma: dali byste Fandovi šanci tu být ?  (Přečteno 4051 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Romana

• Host
dali byste Fandovi šanci tu být ?
« kdy: Duben 25, 2019, 01:43:10 odpoledne »

Dobrý den přátelé, :)
moc se omlouvám za tento příspěvek a má šanci zde ještě být s vámi ? A bavit se s vámi. Není žádný mamánek, abyste si mysleli, ale jsou dny, kdy opravu psychicky nemůže (zas může napsat p. Ambito), že takoví lidé by měli používat krumpáče na zklidnění. Má stavy, kdy je opravdu psychicky na dně. Tak se nezlobte na něj. Věřím, jak mi vyprávěl, že jste skvělá parta lidí a pochopíte to.
Přeji vám všem krásné dny plné pohody. :)

Reklama

dali byste Fandovi šanci tu být ?
« kdy: Duben 25, 2019, 01:43:10 odpoledne »

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
Re:dali byste Fandovi šanci tu být ?
« Odpověď #1 kdy: Duben 25, 2019, 02:04:08 odpoledne »
Dobrý den paní Romano.  :)
Fandu jsme tady měli všichni rádi a klidně se vrátit mezi nás může. On si ale kladl podmínku, že musíme vyřadit Ambita, protože ho nesnese.  :)
Ambito mu nabízel smír, že si prostě jeden druhého nebude všímat. Na to Fanda nepřistoupil a zmáčkl tlačítko zrušit účet.
Protože Ambito o zrušení účtu nepožádal, ani neporušil pravidla a má zájem dále pomáhat novému fóru, vlastně nebylo o čem rozhodovat, admin schválil zrušení Fandovi.
Zrušení účtu je bohužel nevratné, pokud by Fanda chtěl zpátky mezi nás, musel by si založit novou registraci.

Pozdravujte ho od nás. :) Já věřím, že je nemocný, ale všimněte si, že Ambito se z nikým jiným nepře a nikoho nenapadá. Nikomu jinému prostě nevadí, nebylo tedy vhodné klást si podmínku: "Buď já, nebo on"
Fanda by se měl pomalu učit, že takových podobných lidí v životě potká víc a zvykat si s nimi vyjít, nebo je ignorovat.  :)
Přeji vám hezký zbytek dne. Ann

Romana

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 25, 2019, 02:26:19 odpoledne »

Dobrý den Ann,
   dobře budu ho to učit. To víte není to jednoduché.  Hlavně jsem ráda, že se na něj nezlobíte. :) Ale hlavně ho nemějte za mamánka. To rozhodně není. Je to zlatý kluk. Hodně mi pomáhá doma, jelikož jsem sama po operaci kolene, kterou jsem prodělala letos v listopadu tak pomáhá hodně. Měl jsem utržené vazy v koleni a posunutou čéšku. Dosti bolestivý zákrok. Umí vařit, péct, doma uklidí či vypere. To jsem ho neučila to umí vše sám. :) A půlce května mi vrací maminka z nemocnice. Takže si bere na ni pečovatelství. Rád totiž pomáhá ostatním. :) Děkuji Vám ještě moc řeknu, jak jsem pochodila. :)
P.S. Klidně mi tykejte budu ráda jsem Romča normální 55 letá žena :)) .
Srdečně Tě zdraví Aničko. :)

Romča :)

Tomáš

• Host
« Odpověď #3 kdy: Duben 25, 2019, 02:29:09 odpoledne »
Jistě že má šanci vrátit se.  :) Každý nový člen je vítán. :) I Vy, paní Romano můžete přijít mezi nás.  :)

Romana

• Host
« Odpověď #4 kdy: Duben 25, 2019, 02:30:25 odpoledne »
jé děkuji moc Tome dobře ale já moc neumím psát na PC Fanda ano ten má psaní všema deseti :) a tykejte mi ano takže si budeme tykat Tomi jsem Romča :)

Kapitán

• Host
« Odpověď #5 kdy: Duben 25, 2019, 02:38:31 odpoledne »
Ahoj Romčo, tady si všichni tykáme.  :) Fanda byl oblíbený, ať se klidně vrátí.  :) Sice nevím co na to řekne Ambito, psal, že tady dneska celý den nebude, že má nějakou práci na zahrádce. Ale nevidím důvod, proč by se ti dva nemohli smířit, nebo se ignorovat, když si nesednou.  :)

Romana

• Host
« Odpověď #6 kdy: Duben 25, 2019, 02:42:19 odpoledne »
řekknu mu Kapitáne :) ;) on bude rád Fanda měl vás jako druhou rodinku tady :) a děkuji moc Kapitáne :)

Petr

• Host
« Odpověď #7 kdy: Duben 25, 2019, 03:41:00 odpoledne »
Ahoj Romano. Vyřiď Fandovi i můj pozdrav a že ho tady rád uvidím.  :)
 Jen jestli se vrátí, že ho prosím, aby mi pořád nepsal SZ. Víš, já dělám účetnictví pro několik firem a na fóru jsem jen občas. V noci tady hlídám spam. Když ho robot vloží, vzbudí mě cinknutí telefonu. No a když pak konečně usnu a v půl šesté ráno dostanu SZ od Fandy, opravdu mne to nepotěší.   :)
Nechtěl bych se pořád přihlašovat do fóra a odpovídat na SZ. Děkuji

P.S. Jinak mám Fandu rád.  :)

Offline Airy

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +35/-0
« Odpověď #8 kdy: Duben 25, 2019, 03:53:42 odpoledne »
Jasně ať se Fanda klidně znovu zaregistruje.  :) Když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic.  :)
Nechal nám tady hezké fotky a povídání, psát opravdu umí.  :)

Katrin

• Host
« Odpověď #9 kdy: Duben 25, 2019, 04:34:30 odpoledne »
Ahoj Romano, brzo se uzdrav a pozdravuj Fandu.  :)

Romana

• Host
« Odpověď #10 kdy: Duben 25, 2019, 05:21:00 odpoledne »
Citace: Petr  Duben 25, 2019, 03:41:00 odpoledne
Ahoj Romano. Vyřiď Fandovi i můj pozdrav a že ho tady rád uvidím.  :)
 Jen jestli se vrátí, že ho prosím, aby mi pořád nepsal SZ. Víš, já dělám účetnictví pro několik firem a na fóru jsem jen občas. V noci tady hlídám spam. Když ho robot vloží, vzbudí mě cinknutí telefonu. No a když pak konečně usnu a v půl šesté ráno dostanu SZ od Fandy, opravdu mne to nepotěší.   :)
Nechtěl bych se pořád přihlašovat do fóra a odpovídat na SZ. Děkuji

P.S. Jinak mám Fandu rád.  :)

dobře Peťo řeknu moc ráda neboj se povím mu to a jsi hodný teď přišel z venku tak se bude registrovat :)

Romana

• Host
« Odpověď #11 kdy: Duben 25, 2019, 05:21:31 odpoledne »
Citace: Katrin  Duben 25, 2019, 04:34:30 odpoledne
Ahoj Romano, brzo se uzdrav a pozdravuj Fandu.  :)

vyřidím ráda bude se tu registrovat během večera :) a děkuji Ti moc Katrin :)

Romana

• Host
« Odpověď #12 kdy: Duben 25, 2019, 05:22:56 odpoledne »
Citace: Airy  Duben 25, 2019, 03:53:42 odpoledne
Jasně ať se Fanda klidně znovu zaregistruje.  :) Když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic.  :)
Nechal nám tady hezké fotky a povídání, psát opravdu umí.  :)

děkuji Ti milá Airy :) řeknu mu během večera už by tu měl být :)

ambito

• Host
« Odpověď #13 kdy: Duben 25, 2019, 07:36:48 odpoledne »
Přátelé, přečetl jsem si všechny příspěvky a můžu souhlasit s tím, že jsou všichni proto, aby se Fanda vrátil. Já ho odtud nevyhazoval, ale měl a možná i bude mít stále něco proti mně,  ale jak psala Ann, osobně ho budu ignorovat, protože mám trošku výbušnou povahu, nebudu reagovat na jeho příspěvky, slovní, ale musím uznat jeho fotografické umění, je obdivuhodné.
ambito

Romana

• Host
« Odpověď #14 kdy: Duben 25, 2019, 07:55:09 odpoledne »
Citace: ambito  Duben 25, 2019, 07:36:48 odpoledne
Přátelé, přečetl jsem si všechny příspěvky a můžu souhlasit s tím, že jsou všichni proto, aby se Fanda vrátil. Já ho odtud nevyhazoval, ale měl a možná i bude mít stále něco proti mně,  ale jak psala Ann, osobně ho budu ignorovat, protože mám trošku výbušnou povahu, nebudu reagovat na jeho příspěvky, slovní, ale musím uznat jeho fotografické umění, je obdivuhodné.
ambito

Jsi hodný Ambito Fanda si založí účet již zítra a řekl, že se Ti omluví do zprávy a chystá se Ti omluvit :) a děkuji Ti, že se Ti líbí jeho obrázky :) Zdravím srdečně :) Romča