Autor Téma: Ahojtě všichni :-)  (Přečteno 674 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Petr

• Host
Ahojtě všichni :-)
« kdy: Duben 03, 2019, 04:01:16 odpoledne »
Co jste dělali dnešní krásné odpoledne? Byl bych raději kdybyste mi to psali tady, než do soukromých zpráv.  :) Koukám celý den do monitoru a večer už mě bolí oči. Netěší mě ještě otevírat soukromé zprávy.  :)

Reklama

Ahojtě všichni :-)
« kdy: Duben 03, 2019, 04:01:16 odpoledne »

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
Re:Ahojtě všichni :-)
« Odpověď #1 kdy: Duben 03, 2019, 04:04:18 odpoledne »
Ahoj Péťo. Já byla celé odpoledne na zahrádce, už je tam hodně práce.  :)

Darina

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 03, 2019, 04:08:31 odpoledne »
Také všechny zdravím. Já volno neměla, dceru jsem vezla do hudebky a syna na plavání.  :) Pak ještě nakupovat. Právě jsem dorazila  a za chvíli bude třeba vařit večeři.  :D

Kapitán

• Host
« Odpověď #3 kdy: Duben 03, 2019, 04:42:30 odpoledne »
Já už jsem v důchodu a sluníčko mi nedělá dobře. Uklízel jsem v garáži.  :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #4 kdy: Duben 03, 2019, 05:54:18 odpoledne »
já byl venku a užíval si sluníčka a už nám to tu krásně kvete :) a na jednom pohovoru jdu do II. kola na konci dubna a ten druhý ještě stále nevím mám nervy :(

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
« Odpověď #5 kdy: Duben 03, 2019, 06:04:43 odpoledne »
Zdravím ve spolek.  :) Jezdila jsem na kole.  :) Tobě Fando držím palečky ať to dobře dopadne.  :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #6 kdy: Duben 03, 2019, 06:10:32 odpoledne »
Citace: Lucka  Duben 03, 2019, 06:04:43 odpoledne
Zdravím ve spolek.  :) Jezdila jsem na kole.  :) Tobě Fando držím palečky ať to dobře dopadne.  :)

děkuji moc  Luci :)

Katrin

• Host
« Odpověď #7 kdy: Duben 03, 2019, 08:15:18 odpoledne »
Já byla dnes v práci. Občas tam také musím zajít, ale raději pracuji z domova.  :)

ambito

• Host
« Odpověď #8 kdy: Duben 03, 2019, 08:46:57 odpoledne »
Já měl opět , dá se říct, těžký den. Od rána jsem byl s manželkou i pejskem na zahrádce, mezi tím nákup ztraceného bednění, obrubníků a dlažby v místních stavebninách a jako bonus za nákup mi vše bylo dovezeno až na zahrádku. Také z družstva mi dovezli štěrk i písek a pokud bude zítra vhodné počasí, začnu s výstavbou grilplacu. Manželka zrušila starou skalku, založila na jiném místě novou. Snad se nám zahrádku podaří vybudovat podle svých představ... ale nějak jsem se rozepsal a nevím, jestli to někoho z vás bude zajímat. Snad ano.  :)

Offline Airy

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +35/-0
« Odpověď #9 kdy: Duben 04, 2019, 07:46:49 dopoledne »
Citace: ambito  Duben 03, 2019, 08:46:57 odpoledne
ale nějak jsem se rozepsal a nevím, jestli to někoho z vás bude zajímat. Snad ano.  :)

Tak to jsi měl opravdu náročný den. A jasně, že nás to zajímá.  :)

Tomáš

• Host
« Odpověď #10 kdy: Duben 04, 2019, 10:29:56 dopoledne »
Ambito už patříš mezi nás, proto nás zajímá všechno co nám napíšeš.  :) Já byl pomáhat kamarádovi, který přestavuje chatu, taky pořádná makačka.  :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #11 kdy: Duben 04, 2019, 01:42:36 odpoledne »
Citace: ambito  Duben 03, 2019, 08:46:57 odpoledne
Já měl opět , dá se říct, těžký den. Od rána jsem byl s manželkou i pejskem na zahrádce, mezi tím nákup ztraceného bednění, obrubníků a dlažby v místních stavebninách a jako bonus za nákup mi vše bylo dovezeno až na zahrádku. Také z družstva mi dovezli štěrk i písek a pokud bude zítra vhodné počasí, začnu s výstavbou grilplacu. Manželka zrušila starou skalku, založila na jiném místě novou. Snad se nám zahrádku podaří vybudovat podle svých představ... ale nějak jsem se rozepsal a nevím, jestli to někoho z vás bude zajímat. Snad ano.  :)

milý Ambito jsi náš takže piš cokoliv od toho jsme tu, abychom si psali jak se máme a když nám bude ouvej, že se podpoříme takže podopříme i Tebe :)

ambito

• Host
« Odpověď #12 kdy: Duben 04, 2019, 05:14:14 odpoledne »
Snad můj příspěvek bude navazovat. Včera bylo práce nad hlavu, ale dnes, chtě nechtě musím lenošit. Nejen proto, že jsem byl u zubní lékařky, ale proto, že u nás strašně fouká silný vítr a tak odpočívám, což bych doporučoval i vám, ještě pracujícím.

Darina

• Host
« Odpověď #13 kdy: Duben 04, 2019, 06:43:55 odpoledne »
Taky už hodlám odpočívat.  :D A zubaře ti vážně nezávidím.  :D

Tomáš

• Host
« Odpověď #14 kdy: Duben 04, 2019, 08:04:46 odpoledne »
U nás ani vítr nebyl.  Ale taky se mi dneska do ničeho nechtělo. Takový na nic den.