Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Eva Květen 12, 2020, 08:48:52 dopoledne

Název: Bramborák se zelím
Přispěvatel: Eva Květen 12, 2020, 08:48:52 dopoledne
Chci zkusit bramborák se zelím. Dává se bramboráku kyselé, nebo normální hlávkové zelí?
Název: Re:Bramborák se zelím
Přispěvatel: Airy Květen 12, 2020, 09:07:15 dopoledne
Dává se obojí. Já nemám ráda kyselá jídla, tak dávám podušené hlávkové zelí. S kyselým je bramborák chuťově výraznější, ale nakyslý.
Název: Re:Bramborák se zelím
Přispěvatel: Laděna Květen 12, 2020, 01:17:35 odpoledne
Zkus ho s cuketou. Tak je lehoučký a dobrý. Cuketu předem vařit nemusíš, stačí nastrouhat.
Název: Re:Bramborák se zelím
Přispěvatel: Vašek Květen 19, 2020, 07:17:44 odpoledne
Bramborák je nejlepší s hodně česnekem. Dávám tam i pepř.
Název: Re:Bramborák se zelím
Přispěvatel: Elen Říjen 01, 2024, 06:36:24 dopoledne
Je dobrý i s houbami.