Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Péťa Únor 12, 2020, 09:50:28 dopoledne
-
Je jídlo v restauracích šizené? Vyplatí se vařit doma?
-
To už dávno neplatí. :) To bývalo za našich babiček a komunistů. Hospody které špatně vařily všechny zkrachovaly, nikdo tam nechodil. Dnes už se v hospodách vaří jen dobře a nevyjde to dráž, než když vaříš doma jídlo jen pro dva.
Navíc vaření zabírá moc času a čas v dnešní době nikdo nemá. Snad jen důchodci. :)
-
Přesně. Dneska je to jinačí co bychom si namlouvali. :) Já si v hospodě pochutnám a doma bych se s tím vařit nechtěl.
A když mám málo času, nechám si oběd domů dovézt.
-
V restauracích už se vaří dobře. Nač se s tím dělat doma, lepší ani levnější to nebude. To tak jedině když se vaří jen skromná a laciná strava, jinak neušetříš.
-
Domácí strava se přeceňuje. :) Taky ji nekontroluje žádný hygienik.
-
Domácí strava je dobrá, jen když máš ženu která umí dobře vařit. :)