Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Dášena Červen 18, 2019, 07:25:47 dopoledne
-
Půjde udělat bramborák i bez vajíčka? Bude držet, nebude se trhat?
-
Půjde a vajíčka chybět nebudou. Na chuti to nepoznáš a škrob z brambor a hladká mouka je dostatečné lepidlo.
-
Nikdy nedávám vejce a bramboráky jsou dobré.
-
Bramborák bez vajíčka dělám normálně. Je to mňamka. :)
-
Dneska jsme ho měli. Byla v něm i cuketa a byla to dobrota. Lehoučké, dobré. :)
-
Dneska jsme ho měli. Byla v něm i cuketa a byla to dobrota. Lehoučké, dobré. :)
A fotečka by nebyla?
-
Děláš si legraci? To jsem jako měla vyfotit talíř s bramborákem?
-
Dneska jsme ho měli. Byla v něm i cuketa a byla to dobrota. Lehoučké, dobré. :)
A fotečka by nebyla?
Nedala ti fotku Dáša, dám ji já. Ona neumí vařit, natož fotit. ;D
-
Vypadají lákavě. Bramboráky mám ráda. :)
-
No nevím, ale fotit si jídlo mi přijde ujeté. :D Ale bramboráky bez vajec dělám často. Drží dobře a dobře i chutnají.
-
I bez vajec jsou dobré a drží. :)