Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Ilona Květen 03, 2019, 01:19:43 odpoledne
-
Jak uvařit rajskou omáčku, aby v ní nezůstaly hrudky?
-
Když děláš jíšku do omáčky, tak tu musíš pořádně rozmíchat nebo promixovat tyčovým mixérem. Jíška se dělá tak, že v kastrolu rozpustíš máslo, zasypeš potřebným množstvím hladké mouky a za stálého míchání uděláš hladkou jíšku a nemůže se stát, že tam budeš mít hrudky. Něco jiného je, když mouku rozmícháš jenom s vodou, to se hrudky udělat můžou.
-
Díky moc. Udělám to tak.
-
Já mám v rajské hrudky vždycky, ale i tak je dobrá. :D
-
Když jsou v omáčce hrudky, stačí ji rozmixovat.