Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Tučné Kurzíva Podtržené Přeškrtnuté | Předformátovaný text Zarovnání vlevo Zarovnání na střed Zarovnání vpravo
Vložit obrázek Vložit odkaz Vložit email Vložit FTP odkaz | Svítící Stínované Běžící text | Horní index Dolní index Neproporcionální písmo | Vložit tabulku Vložit kód Vložit citaci | Vložit nečíslovaný seznam Vložit číslovaný seznam Vodorovná čára | Odstranit formátování Přepnout zobrazení
Úsměv Mrknutí Smích Škleb Hněv Smutek Šok Valím oči! Super! Co??? Kroutím očima Vyplazuji jazyk Jsem v rozpacích Neřeknu nic Nerozhodný Polibek Pláč
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Darina
« kdy: Květen 15, 2019, 04:13:24 odpoledne »

Syrové moc dobré nejsou, ale pečené, nebo i jen vařené to je  lahůdka.  :) Nařízneš jim špičku do křížku a dáš je na plech do trouby. Pečeš je při teplotě 200 stupňů. Že jsou hotové, bezpečně poznáš podle vůně.  :)
Nebo je můžeš dát do hrnce, zalít studenou vodou a vařit asi 20 minut.  Já ale mám raději ty pečené.  :)
Poslal: Gabriela
« kdy: Květen 15, 2019, 02:37:40 odpoledne »

Dají se jíst i bez tepelné úpravy?
TOPlist