Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lucka
« kdy: Květen 13, 2019, 07:41:15 dopoledne »

Moje elektrická trouba také nemá možnost sušit na méně, než 110 stupňů. Nať zeleniny suším zavěšenou ve větraném prostoru.
Poslal: Katrin
« kdy: Květen 12, 2019, 07:48:43 odpoledne »

Ahoj Deniso. Já jí suším na nejnižší možný výkon, to je v mojí troubě 125 stupňů. Suší se asi dvě až tři  hodiny. Že je správně usušená poznáš tak, že se při promnutí bude drolit.
Poslal: denisaaaa
« kdy: Květen 12, 2019, 07:40:54 odpoledne »

Mám hodně naťové petržele a nechci ji mrazit. Jk dlouho ji sušit v elektrické troubě a na kolik stupňů? Děkuji