Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: ambito
« kdy: Květen 09, 2019, 05:56:14 odpoledne »

Římský kmín je nedílnou součásti Indické kuchyně a dá se koupit i u nás.
Pokud jsi chtěl kmín do brambor nebo na bůček, kup normální kmín, do brambor celý, na bůček drcený.
Poslal: Ron
« kdy: Květen 09, 2019, 05:48:03 odpoledne »

Na to ovsem pozor po Evrope (napr Anglie, Spanelsko).. leckde je pod slovem kmin myslen prave ten rimsky, naopak ten nas by byl ukryt pod jinym jmenem, tedy za predpokladu, ze by sel vubec sehnat
Poslal: Darina
« kdy: Květen 09, 2019, 05:00:09 odpoledne »

Máma asi myslela normální kmín.  :) Ten římský je mnohem aromatičtější, ne každý to má rád. Využívá se hlavně v arabské kuchyni.
Poslal: Kubík
« kdy: Květen 09, 2019, 12:41:37 odpoledne »

Mám mámě dojít koupit kmín, nevím který.