Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Patricie
« kdy: Listopad 14, 2024, 06:49:46 dopoledne »

Ale nevýhody převažují. Dlouho to trvá a platíš víc za energii.
Poslal: Lucka
« kdy: Listopad 14, 2024, 06:48:00 dopoledne »

Vaří déle při nižší teplotě, tím zachovává víc vitamínů a minerálu.
Poslal: Jířa
« kdy: Listopad 13, 2024, 07:12:14 dopoledne »

Jaké výhody má pomalý hrnec? Já jsem radši, když je uvařeno rychle.  :)