Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Říjen 01, 2024, 06:36:24 dopoledne »

Je dobrý i s houbami.
Poslal: Vašek
« kdy: Květen 19, 2020, 07:17:44 odpoledne »

Bramborák je nejlepší s hodně česnekem. Dávám tam i pepř.
Poslal: Laděna
« kdy: Květen 12, 2020, 01:17:35 odpoledne »

Zkus ho s cuketou. Tak je lehoučký a dobrý. Cuketu předem vařit nemusíš, stačí nastrouhat.
Poslal: Airy
« kdy: Květen 12, 2020, 09:07:15 dopoledne »

Dává se obojí. Já nemám ráda kyselá jídla, tak dávám podušené hlávkové zelí. S kyselým je bramborák chuťově výraznější, ale nakyslý.
Poslal: Eva
« kdy: Květen 12, 2020, 08:48:52 dopoledne »

Chci zkusit bramborák se zelím. Dává se bramboráku kyselé, nebo normální hlávkové zelí?