Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Září 23, 2024, 06:55:01 dopoledne »

A není z kuřecího chuťově nevýrazný?
Musíš ho dobře okořenit a je výborný. Maso je měkoučké a chutné.
Poslal: Michal
« kdy: Květen 01, 2020, 09:53:51 dopoledne »

Nejlepší je z hovězí kližky.
Poslal: Katrin
« kdy: Duben 10, 2019, 06:35:52 odpoledne »

A není z kuřecího chuťově nevýrazný?
Poslal: ambito
« kdy: Duben 10, 2019, 04:05:42 odpoledne »

Z každého masa jde uvařit guláš, tedy i kuřecího. Postup je stejný, jen se vaří krátce, aby se maso nerozvařilo.
Poslal: Gábina Koutná
« kdy: Duben 09, 2019, 04:11:12 odpoledne »

Šlo by použít i kuřecí?