Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Září 21, 2024, 06:46:30 dopoledne »

Párky ve střívku se loupat nemusí, loupou se ty co jsou v igelitu.
Poslal: Michal
« kdy: Únor 22, 2021, 01:52:01 odpoledne »

Libový (ten silný) párek se ti ani oloupat nepodaří. Nejde loupat za studena, ani za tepla.  ;)
Poslal: Jana
« kdy: Leden 26, 2021, 01:58:33 odpoledne »

Párky ve střívku se jedí neloupané. Ale když ho chceš opékat, je lepší střívko sloupnout. Jinak zůstane tvrdé.
Poslal: Michal
« kdy: Leden 26, 2021, 12:36:12 odpoledne »

Má se loupat před smažením libový párek ve střívku?