Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Září 15, 2024, 06:50:20 dopoledne »

Dělám ji jako Mirek, jen přidávám kostičky sýru.
Tak to musím vyzkoušet.  :)
Poslal: Honza
« kdy: Září 02, 2024, 06:33:53 dopoledne »

Dělám ji jako Mirek, jen přidávám kostičky sýru.
Poslal: Mirek
« kdy: Červenec 22, 2022, 06:58:48 dopoledne »

Dám mleté maso a strouhanku podle potřeby. Přidám česnek a koření, nic nevážím, žádný recept nepoužívám. Dobrá je vždycky.  :)
Poslal: ambito
« kdy: Květen 05, 2019, 03:27:17 odpoledne »

Když si upečeš šišku sekané, máš co jíst na delší dobu. Upečeš, dáš do skla a zavaříš nebo zamrazíš.
Poslal: Tomáš
« kdy: Květen 05, 2019, 03:24:45 odpoledne »

Určitě není tak dobrá, jako ta tvoje.  :) Ale já jsem sám, tak nevařím. Pro jednoho člověka to nestojí za to. Mám tak víc volného času a hodně jezdím na kole.  :)
Poslal: ambito
« kdy: Květen 05, 2019, 03:14:26 odpoledne »

Jak chutná, ta hotová z obchodu?
Poslal: Tomáš
« kdy: Květen 05, 2019, 11:13:31 dopoledne »

To nám budeš muset prozradit sám.  ;) Já kupuji hotovou.
Poslal: ambito
« kdy: Květen 05, 2019, 10:38:25 dopoledne »

Jak děláte sekanou, aby vám při pečení nepraskla a při krájení nedrobila?