Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Srpen 25, 2024, 06:44:30 dopoledne »

Mě taky ne. Na míse to asi dobře vypadá, ale hosté to slupnou a tvoje práce je pryč.  :)
Poslal: Max
« kdy: Srpen 21, 2024, 06:35:43 dopoledne »

A chutná jinak? Mě by to za tu práci nestálo. :)
Poslal: Dana
« kdy: Srpen 20, 2024, 06:40:09 dopoledne »

Pokud chceš vědět jestli už je dostatečně obrácené, stačí ho prosvítit baterkou. Když je bílé, ještě to hotové není. U převráceného. když už je žloutek nahoře uvidíš barvu žlutou.
Poslal: Elen
« kdy: Srpen 20, 2024, 06:36:49 dopoledne »

Vejce se má oblepit lepicí páskou, aby neprasklo. Poté se vloží třeba do punčocháčů a dvě minuty s ním musíš točit. Pak už ho jenom normálně uvaříš a je naruby.  :)
Poslal: Jana
« kdy: Srpen 19, 2024, 07:00:52 dopoledne »

Jak to udělat aby ve vařeném vejci byl bílek uvnitř a žloutek okolo?