Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Červenec 29, 2024, 06:42:24 dopoledne »

Nenamáčí. Namočená by se ti rozvařila.
Poslal: Ferda
« kdy: Září 21, 2020, 06:23:49 odpoledne »

Rýže se nenamáčí. Jen když vaříš tu ve varných sáčcích musíš sáček napřed propláchnout, aby se neslepila.
Poslal: Petr
« kdy: Únor 21, 2019, 03:15:52 odpoledne »

Rýži jsem také nenamáčel. Nakonec jsem si koupil rýžovar a tím mi ubyly všechny starosti. Dáš tam rýži, vodu a dál se nestaráš. Vypne se sám a rýži udrží ještě hodně dlouho teplou.  :)
Poslal: Airy
« kdy: Únor 21, 2019, 03:11:50 odpoledne »

Rýže se nenamáčí. Dává se do studené vody a vaří. Namáčet se musí jen luštěniny, jako je čočka, hrách a fazole.
Poslal: Gábina
« kdy: Únor 21, 2019, 02:58:57 odpoledne »

Je třeba namáčet rýži, než se dá vařit?