Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Červen 20, 2024, 06:46:33 dopoledne »

Máslo je nejvhodnější.
Poslal: Elen
« kdy: Březen 16, 2021, 06:56:36 dopoledne »

Při pečení je nepotírám. Potřu je rozpuštěným máslem před pečením a znovu po vytažení z trouby.
Poslal: Michala
« kdy: Březen 15, 2021, 10:21:54 dopoledne »

Čím se potírají buchty při pečení?