Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Červen 11, 2024, 06:34:48 dopoledne »

Jistě. Ta slupka by mi v polévce vadila, je tvrdá.
Poslal: Elen
« kdy: Květen 28, 2024, 06:43:52 dopoledne »

Ano, mrkev do polévky se škrábat má.
Poslal: Vlasta
« kdy: Červen 04, 2020, 08:39:28 dopoledne »

Určitě. Oškrábaná je chutnější než vařená se slupkou.
Poslal: Airy
« kdy: Březen 08, 2019, 02:54:47 odpoledne »

Já ji napřed omyji a pak ještě oškrábu nožem. Se slupkou by nám nechutnala.  :)
Poslal: Novomanželka
« kdy: Březen 08, 2019, 09:34:49 dopoledne »

Ahoj, já jsem nikdy nevařila, ale vdala jsem se a manžel to po mě vyžaduje.  ;) Tak se chci zeptat, škrábete mrkev než jí dáte do polévky, nebo ji stačí jen omýt?