Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Květen 10, 2024, 06:47:29 dopoledne »

Já je neloupu, ale krájím je na maličké kostičky.
Poslal: Honza
« kdy: Prosinec 30, 2020, 03:29:44 odpoledne »

Dávám loupaná, je to chutnější. Některá jablka mají tvrdou slupku a to pak v salátu vadí.
Poslal: Lucka
« kdy: Prosinec 18, 2020, 09:18:31 dopoledne »

Loupaná jsou chutnější, neloupaná zase mají víc vitaminu C. Já je neloupu, jen krájím na malé kostičky.
Poslal: Fanda
« kdy: Prosinec 17, 2020, 06:05:36 odpoledne »

dobrý večer Růženko já je loupu :)
Poslal: Růžena Hrubá
« kdy: Prosinec 17, 2020, 02:48:37 odpoledne »

Loupete jablíčka do bramborového salátu?