Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Duben 30, 2024, 06:47:52 dopoledne »

Nechat na másle zesklovatět cibulku můžeš, ale třeba řízek na něm neosmažíš.
Poslal: Lojza
« kdy: Duben 06, 2021, 06:51:06 dopoledne »

Máslo se rychle připaluje, ale na přepuštěném másle smažit jde. Je dokonce i dobré.
Poslal: Jitka
« kdy: Duben 05, 2021, 10:14:03 dopoledne »

Jiný tuk ani olej doma nemám.