Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Březen 31, 2024, 06:32:20 dopoledne »

Kde jsi sehnala srnčí? U nás ho nikde neprodávají. Taky bych tu kýtu raději upekla. S bramborovým knedlíkem to bude lahůdka.
Poslal: Lucie
« kdy: Duben 05, 2020, 03:03:40 odpoledne »

Úplně stejně jako ta z hovězího. Srnčí kýty je na svíčkovou škoda. Upekla bych ji samostatně.
Poslal: Bedřich
« kdy: Duben 05, 2020, 12:50:30 odpoledne »

Mám krásný kus srnčí kýty, jak se dělá jako svíčková?