Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Samuel
« kdy: Březen 16, 2024, 06:53:05 dopoledne »

U nás se dělá domácí pizza, která možná překoná i tu pravou - italskou. Upečená je vláčná, bez suchých a ztvrdlých okrajů.

Domácí pizza.
0,5 kg hladká mouka
325 ml voda vlažná
0,5 kostka droždí
sůl
moučkový cukr
Smícháme mouku, droždí a cukr, pak přidáme vodu, sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme 10 minut kynout a vyválíme placku. Potřeme olivovým olejem, rajským protlakem, nebo kečupem a podle přání a chuti obložíme. Necháme ještě jednou 10 min odpočinout a pak pečeme v předehřáté troubě na 220 °C 15 minut.
Zkusil jsem, byla dobrá.  :)
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 07, 2019, 05:55:01 odpoledne »

To může být dobré, vyzkouším to. Ale jen jestli u toho nemusím stát bosa, máme studené dlaždičky.

to jako vadí, Ti že chodím bos když je to každého věc jak chodí... já tě do bosé chůze nenutím ani nikoho tady...
Poslal: Darina
« kdy: Duben 06, 2019, 04:57:33 odpoledne »

To může být dobré, vyzkouším to. Ale jen jestli u toho nemusím stát bosa, máme studené dlaždičky.
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 06, 2019, 03:31:22 odpoledne »

Jogurtová pizza
Ingredience


Fando tvůj recept jsem odstranil z důvodu, že je zkopírován ze stránek minibazar.cz bez uvedení zdroje.
Porušil jsi tím pravidla bod č. 4

 moderátor
Poslal: Venca
« kdy: Duben 06, 2019, 12:35:31 odpoledne »

Super, dík. Určitě zkusím.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 06, 2019, 12:13:16 odpoledne »

U nás se dělá domácí pizza, která možná překoná i tu pravou - italskou. Upečená je vláčná, bez suchých a ztvrdlých okrajů.

Domácí pizza.
0,5 kg hladká mouka
325 ml voda vlažná
0,5 kostka droždí
sůl
moučkový cukr
Smícháme mouku, droždí a cukr, pak přidáme vodu, sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme 10 minut kynout a vyválíme placku. Potřeme olivovým olejem, rajským protlakem, nebo kečupem a podle přání a chuti obložíme. Necháme ještě jednou 10 min odpočinout a pak pečeme v předehřáté troubě na 220 °C 15 minut.
Poslal: Venca
« kdy: Duben 05, 2019, 02:48:50 odpoledne »

Určitě dej recept. Dík
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 05, 2019, 11:55:59 dopoledne »

já osobně tu pravou italskou pizzu nedělám páč to těsto je vždy tvrdé vyzkoušel jsem pizzu z jogurtu a těsto je krásně měkké a vláčné :) kdo bude chtít recept tak řekněte pošlu :)
Poslal: Tomáš
« kdy: Duben 04, 2019, 10:20:58 dopoledne »

A jako z které pizzerie to těsto chceš mít?  :)  Není každá pizza stejná. Najdi si recepty a zkoušej, která ti bude nejvíc chutnat.  :)
Poslal: Venca
« kdy: Duben 03, 2019, 01:02:56 odpoledne »

Nikdy se mi tak dobrá pizza nepodaří, jak ji děláte?