Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Únor 10, 2024, 07:05:18 dopoledne »

Obalená oloupaná hlavička bedly osmažená jako řízek je vynikající lahůdka. Kam se hrabou žampiony.  :)
Poslal: Max
« kdy: Únor 01, 2024, 07:02:49 dopoledne »

Loupat. Slupka na hlavičce je tvrdá, zkazila by ti chuť z řízku.
Poslal: Ivan
« kdy: Říjen 26, 2020, 10:19:02 dopoledne »

Bedel jsme taky přinesli plný košík, rostou všude. Budu tedy loupat.
Poslal: Jitka
« kdy: Říjen 20, 2020, 01:47:22 odpoledne »

Jistě, loupat.
Poslal: Linda
« kdy: Říjen 10, 2020, 09:15:44 dopoledne »

Bedly je třeba loupat vždy, ať už je zpracuješ jakkoliv.
Poslal: Jitka
« kdy: Červenec 15, 2020, 02:59:30 odpoledne »

Určitě loupat. Ta slupka je tvrdá a řízek by pak nebyl dobrý. Z loupaných bedel jsou řízky vynikající.
Poslal: Jana
« kdy: Červenec 15, 2020, 01:49:34 odpoledne »

Budu dělat řízky z bedly. Musí se sloupnout slupka z hlavičky?