Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Honza
« kdy: Leden 28, 2024, 07:16:43 dopoledne »

Zkouším jestli už je měkký. Doba varu souvisí s velikostí plamene na kterém vaříš.
Poslal: Elen
« kdy: Leden 20, 2024, 06:55:05 dopoledne »

Když vaříš rozdělený na růžičky, stačí 10 minut.
Poslal: Lucka
« kdy: Červen 28, 2020, 03:21:24 odpoledne »

To není stejné, záleží na tom jestli je mlaďoučký, nebo starý. Ten mladý se vaří jen chviličku, starý déle. Já do něj občas píchnu vidličkou a poznám jestli už je měkký.
Poslal: Eva
« kdy: Červen 28, 2020, 03:03:31 odpoledne »

Jak dlouho vařit květák?