Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Leden 21, 2024, 06:57:36 dopoledne »

Když je hned po uvaření propláchneš studenou vodou, nebudou se lepit.
Poslal: Mirek
« kdy: Březen 09, 2020, 02:09:47 odpoledne »

Taky je nemastím. S omastkem šetřím, snažíme se jíst zdravě bez tuku a cukru.  :)
Poslal: Maruška
« kdy: Březen 09, 2020, 01:57:20 odpoledne »

Já to nedělám. Po uvaření je sliju a propláchnu vodou. Tak se nelepí.
Poslal: Dáša
« kdy: Březen 09, 2020, 11:01:43 dopoledne »

Mají se těstoviny po slití promastit aby se neslepily?