Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dana
« kdy: Leden 16, 2024, 06:59:42 dopoledne »

To záleží na tom z jak starého prasete je. Píchni do něj, poznáš jestli už je měkký.
Poslal: Max
« kdy: Říjen 23, 2023, 07:17:26 dopoledne »

Občas do něj píchni vidličkou, poznáš že už je měkký.
Poslal: Lojza
« kdy: Říjen 20, 2023, 07:02:31 dopoledne »

Když ho předem trochu uvaříš, je pečený brzo. Půl hoďka aby se pěkně opekl stačí.
Poslal: Jířa
« kdy: Říjen 19, 2023, 07:38:23 dopoledne »

Jak dlouho péct vepřový bůček?