Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dan
« kdy: Leden 13, 2024, 06:53:59 dopoledne »

Na vhodné pánvičce ji můžeš orestovat úplně bez tuku. I tak je dobrá.
Poslal: Soňa
« kdy: Leden 08, 2024, 06:46:58 dopoledne »

Je dobrá i zdravá.
Poslal: Michaela
« kdy: Květen 31, 2020, 09:56:51 dopoledne »

Smažím ji na másle a hodí se ke každému masu.
Poslal: Darina
« kdy: Duben 15, 2019, 08:27:54 odpoledne »

Já syrovou zeleninu osmažím na pánvičce na troše oleje. Směs může být z jakékoliv zeleniny, která vám chutná.
Poslal: Tana
« kdy: Duben 15, 2019, 10:45:57 dopoledne »

Jak se připravuje restovaná zelenina?