Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Leden 12, 2024, 07:12:49 dopoledne »

Játra před přípravou nesolím  solím až hotová.
Poslal: Jana
« kdy: Říjen 04, 2020, 02:45:48 odpoledne »

Játra solím vždy až hotová.
Poslal: Jirka
« kdy: Červenec 04, 2020, 09:46:31 dopoledne »

Játra se před tepelnou úpravou nesolí.
Poslal: Ann
« kdy: Únor 16, 2019, 02:10:39 odpoledne »

A jaká játra? Třeba kuřecí osolit můžeš, ale hovězí by ztvrdla. Já játra solím až hotová.
Poslal: Zelenková
« kdy: Únor 16, 2019, 01:59:08 odpoledne »

Solí se játra před smažením, nebo až hotová?