Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Leden 09, 2024, 06:45:33 dopoledne »

Když peču husu, vstávám ráno ve čtyři a dám ji péct. Nechat ji celou noc péct bez dozoru bych si netroufla.
Poslal: Max
« kdy: Prosinec 29, 2023, 06:35:04 dopoledne »

U nás ji pečeme celou noc. Když ji dáš péct ráno, bude až k večeři.
Poslal: Marek
« kdy: Srpen 13, 2020, 05:41:06 odpoledne »

Než je upečená.  :D Píchneš do ní vidličkou a když je měkká je hotová.
Poslal: Kapitán
« kdy: Březen 04, 2019, 02:44:55 odpoledne »

Manželka dává péct husu už večer a při nízké teplotě ji peče celou noc. Má se péct až 13 hodin. Druhý den už jenom nechá pěkně opéct kůžičku. Ale husu máme jen jednou do roka. Máme raději krůtu, ta je libovější.
Poslal: Milena
« kdy: Březen 04, 2019, 09:01:23 dopoledne »

Mám skoro tříkilovou husu. Jak dlouho se musí péct?