Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Patricie
« kdy: Prosinec 11, 2023, 06:45:45 dopoledne »

Studené se drolí. Než se začne zpracovávat, musí nechat několik hodin při pokojové teplotě.
Poslal: Max
« kdy: Prosinec 02, 2023, 06:58:03 dopoledne »

Linecké těsto se má před zpracováním nechat odležet v ledničce. Pak ale nejméně hodinu před výrobou koláčků vyndat a nechat při pokojové teplotě.
Poslal: Mirek
« kdy: Říjen 25, 2020, 09:37:33 dopoledne »

Dej tam víc tuku, těsto musí být vláčné.
Poslal: Eva Lindáková
« kdy: Říjen 25, 2020, 09:22:55 dopoledne »

Udělala jsem těsto na linecké koláčky, ale nedrží. drolí se. Co s tím?