Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Listopad 20, 2023, 06:37:19 dopoledne »

Křupámek.  :D
Poslal: Pavko
« kdy: Říjen 22, 2019, 08:04:01 odpoledne »

Pokud by byl rohlík nakrájený na kolečka, nebo kostičky a opečený na másle, nazval bych to rohlíkovými krutonami. ;)
Poslal: Ann
« kdy: Říjen 21, 2019, 06:36:39 odpoledne »

Já je občas dělám k snídani. Rohlík rozkrojím, nasucho opeču a namažu máslem a medem. Je to dobrota, jen mne nikdy nenapadlo řešit jak se to jmenuje. Rohlík, prostě opečený rohlík.  :D
Poslal: Jarka
« kdy: Říjen 21, 2019, 04:03:00 odpoledne »

Opečený chléb je topinka, ale nevím jak nazvat opečený rohlík.