Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Listopad 10, 2023, 07:02:04 dopoledne »

Dávám syrovou i mraženou zeleninu do vařící se vody.
Poslal: Bohouš
« kdy: Leden 19, 2020, 02:33:46 odpoledne »

A jak to děláš, když vaříš mraženou zeleninu? Když jí dáš do vařící se vody, voda se vychladí.
Poslal: Mirek
« kdy: Říjen 26, 2019, 12:36:58 odpoledne »

Zeleninu dávám až do vroucí vody a vařím jen krátce. Jinak z ní vylouhuješ všechny vitamíny a minerály.
Poslal: Helísek
« kdy: Říjen 26, 2019, 10:13:33 dopoledne »

Má se zelenina dávat do vařící se, nebo studené vody?