Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Říjen 18, 2023, 07:15:08 dopoledne »

A ještě křehčí budou, když je na hodinku namočíš do mléka.
Poslal: Elen
« kdy: Říjen 15, 2023, 07:27:55 dopoledne »

Také je naklepávám, jsou tak křehčí.
Poslal: Soňa
« kdy: Srpen 06, 2023, 07:01:57 dopoledne »

Naklepávám i kuřecí prsní řízky. Musí se pak ale obalit. Přírodní bych nenaklepávala aby z nich při smažení nevytekla šťáva.
Poslal: Dana
« kdy: Únor 07, 2020, 01:30:20 odpoledne »

Kuřecí řízky jsou měkké, naklepávat je nemusíš. Ale když je naklepeš, budou křehčí a větší.
Poslal: Veronika
« kdy: Únor 07, 2020, 09:16:54 dopoledne »

Musí se naklepávat i řízky z kuřecích prsou?