Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Říjen 16, 2023, 07:34:04 dopoledne »

Tak jdu sbírat, než začnou noční mrazy. Šípkových keřů je nás fůra.  :)
Poslal: Jakub
« kdy: Říjen 14, 2023, 07:15:49 dopoledne »

Je výborná, mám ji rád.
Poslal: Mirek
« kdy: Září 26, 2023, 07:03:05 dopoledne »

Můžeš přidat  mletý hřebíček.
Poslal: Jaruna
« kdy: Září 26, 2023, 07:01:56 dopoledne »

Šípky zbavíme stopek a okvětí, dáme do hrnce, zalijeme vodou a zvolna vaříme do změknutí. Měkké šípky prolisujeme, přidáme cukr v poměru 1:1 s protlakem. Dále přidáme želírovací prostředek a ještě povaříme. Horkou marmeládu nalijeme do skleniček, uzavřeme a sterilujeme.
Poslal: Jana
« kdy: Září 25, 2023, 09:40:07 dopoledne »

Jak se dělá šípková marmeláda?