Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Říjen 12, 2023, 06:47:31 dopoledne »

Syrové je nejzdravější. Dáváme ho do salátu.
Poslal: Vladěna
« kdy: Prosinec 01, 2019, 04:00:21 odpoledne »

V salátech je nejlepší.
Poslal: Emilie
« kdy: Listopad 30, 2019, 01:09:49 odpoledne »

Přidávám ho do číny, tam je vynikající.
Poslal: Marika
« kdy: Listopad 30, 2019, 12:59:05 odpoledne »

Syrové je samozřejmě zdravější, ale já ho i dusím na cibulce s kouskem slaniny. Je křehké a vynikající, mnohem lepší než hlávkové zelí.
Poslal: Marie Hanáková
« kdy: Listopad 30, 2019, 10:55:54 dopoledne »

Jíte ho jen syrové v salátech, nebo v housce s hamburgerem, nebo dušené?