Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jakub
« kdy: Říjen 06, 2023, 06:59:10 dopoledne »

Mám ho takto upravený rád. Smažený mi nechutná.
Poslal: Lojza
« kdy: Březen 12, 2020, 06:15:19 odpoledne »

Já nechám na kousku másla zesklovatět cibulku, na ni vhodím uvařený květák rozdělený na menší růžičky a nakonec přidám vejce. Nekořením, dávám jen sůl. Hotové na talíři posypu strouhaným sýrem. Jako přílohu dávám brambory.
Poslal: Hanz
« kdy: Březen 12, 2020, 10:57:54 dopoledne »

Jak se dělá květák jako mozeček?