Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Září 18, 2023, 07:11:31 dopoledne »

Má silnou vůni, mě moc příjemný není.
Poslal: Soňa
« kdy: Srpen 29, 2023, 07:05:58 dopoledne »

Dávám ho do polévky. Nám chutná.  :)
Poslal: Jakub
« kdy: Srpen 05, 2023, 06:50:11 dopoledne »

Taky libeček nemám rád. Celerová nať je mnohem lepší.
Poslal: Samuel
« kdy: Květen 21, 2023, 06:56:49 dopoledne »

Místo celerové nati ho používám. Roste nám na zahradě jako plevel.
Poslal: Nina
« kdy: Listopad 27, 2019, 12:52:23 odpoledne »

Libeček je hořký. Musí se ho dát jen malý kousíček. Já ho taky nerada, dávám přednost celerové nati.
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 26, 2019, 06:43:32 odpoledne »

Protože jsem ho koupil a dal do hovězí polévky. Je moc aromatický a hořký. Proto se ptám na co se používá, protože mě nechutnal.
Nepleteš si hořkost s kyselostí? Hovězí polévka /dobře uvařená/ je mírně nakyslá. Snítka libečku absolutně nemůže ovlivnit chuť pokrmu!
Poslal: Mirek Douběta
« kdy: Listopad 24, 2019, 07:13:45 odpoledne »

Protože jsem ho koupil a dal do hovězí polévky. Je moc aromatický a hořký. Proto se ptám na co se používá, protože mě nechutnal.
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 24, 2019, 06:08:22 odpoledne »

Jak tedy víš, že libeček je v polévce nahořklý? Z doslechu?
Cituji tvá slova: Na co se používá libeček? Zdá se mi že páchne, ale libeček v květináči v obchodech prodávají. ;D
Poslal: Mirek Douběta
« kdy: Listopad 24, 2019, 04:34:46 odpoledne »

Si děláš legraci, ne? Obtěžovat doktory protože každému chutná něco jiného?
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 24, 2019, 04:12:45 odpoledne »

To teda promiň, práce mi nesmrdí. Libeček páchne děsně a polévku dělá nahořklou.
Tak si zajdi na  gastroskopii, kde by mohli zjistit příčinu, že se ti jeví použitím libečku  polévka nahořklá.
Poslal: Mirek Douběta
« kdy: Listopad 24, 2019, 02:55:18 odpoledne »

To teda promiň, práce mi nesmrdí. Libeček páchne děsně a polévku dělá nahořklou.
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 24, 2019, 11:48:41 dopoledne »

Libeček má i léčivé účinky. Jeho používáním se čistí organismus, ale nejvíce je užívaný v kuchyni. V polévce nemá chybu, v různých mletých masech, ochutí rýži i brambory. Libeček by neměl chybět v žádné kuchyni. Heslo dne: Komu smrdí libeček, tomu smrdí práce. ;D
Poslal: Mirek Douběta
« kdy: Listopad 24, 2019, 09:47:33 dopoledne »

Na co se používá libeček? Zdá se mi že páchne, ale libeček v květináči v obchodech prodávají.