Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dana
« kdy: Září 17, 2023, 07:07:04 dopoledne »

Mám raději pažitkové máslo.
Poslal: Lojza
« kdy: Září 05, 2023, 06:41:20 dopoledne »

Necháš máslo trochu změknout, osolíš a přidáš drobně nakrájenou petrželku. Rozmícháš a dáš do ledničky ztuhnout. Nejlepší je trochu odleželé.
Poslal: Ivana
« kdy: Září 04, 2023, 07:04:29 dopoledne »

Jak se dělá petrželkové máslo?