Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Září 15, 2023, 06:45:18 dopoledne »

Dávám je do svíčkové omáčky. Namočené chutnají jako čerstvé.
Poslal: Iva
« kdy: Červenec 25, 2020, 02:27:00 odpoledne »

Taky je můžeš namočit a potom použít na svíčkovou omáčku. Místo brusinkového kompotu.
Poslal: Fanda
« kdy: Říjen 11, 2019, 01:21:43 odpoledne »

jsou dobré i jen tak zdravé zobání zobuje místo brambůrkových chipsů tak si radjěi dávám pytlíček sušených brusinek :) anebo do bábovky jsou dobré :)
Poslal: Lucka
« kdy: Říjen 11, 2019, 10:52:27 dopoledne »

Jsou dobré i do jablečného závinu. Dávám tam oříšky a hrozinky, nebo sušené brusinky. Nabobtnají a vysají nadbytečnou šťávu z jablek a závin tak nepraskne.
Poslal: Marika
« kdy: Říjen 11, 2019, 09:27:21 dopoledne »

Dají se použít stejně jako hrozinky do kynutého těsta, třeba do vánočky. Ale jsou dobré i jen tak na mlsání, jako ostatní sušené ovoce.
Poslal: Věra
« kdy: Říjen 11, 2019, 07:46:04 dopoledne »

Jak je možné využít sušené brusinky, kam se hodí?