Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Září 13, 2023, 06:45:43 dopoledne »

Řízek bych si tymiánem nekazila.  :)
Poslal: Jakub
« kdy: Červenec 03, 2023, 06:55:57 dopoledne »

To bude pro zmlsance kteří už neví co by jedli.  :)
Poslal: Marika
« kdy: Červenec 03, 2023, 06:54:58 dopoledne »

Ani nám to nechutnalo. Jak říká Mirek, řízek je nejlepší jako klasika.
Poslal: Mirek
« kdy: Únor 24, 2020, 10:58:45 dopoledne »

Jednou jsem to zkusil a nechutnalo mi to. Řízek mám rád v klasickém obalu.  :)
Poslal: Jarka
« kdy: Únor 24, 2020, 07:58:39 dopoledne »

Bude dobrý řízek když do strouhanky na obalení přidám tymián?