Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Září 03, 2023, 07:08:50 dopoledne »

20-30 minut úplně stačí.
Poslal: Max
« kdy: Srpen 18, 2023, 07:21:25 dopoledne »

V papiňáku stačí i půl hodinka.
Poslal: Marika
« kdy: Březen 03, 2020, 03:51:53 odpoledne »

Uzené vařím asi 45 minut, záleží na druhu masa.
Poslal: Miluška
« kdy: Březen 03, 2020, 11:12:55 dopoledne »

Jak dlouho se bude vařit uzené maso v papiňáku?