Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Srpen 31, 2023, 07:07:18 dopoledne »

Čočka se vaří dlouho. Nejlepší je ji předem osm hodin namáčet.
Poslal: Max
« kdy: Srpen 16, 2023, 06:55:45 dopoledne »

Předvařenou čočku přebírat ani namáčet nemusíš.
Poslal: Lucka
« kdy: Březen 01, 2020, 03:47:12 odpoledne »

Přebírat by se měla, to aby tam náhodou nebyl nějaký kamínek na kterém si pak vylomíš zub. Namáčet se může, ale nemusí. Ta předem namáčená se rychleji uvaří, ale uvaříš jí doměkka i bez namáčení.
Poslal: Michal
« kdy: Březen 01, 2020, 09:25:10 dopoledne »

Musí se čočka přebírat a namáčet?