Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Srpen 15, 2023, 06:57:42 dopoledne »

Ochutnej, je to dobré a zdravé.  :)
Poslal: ambito
« kdy: Duben 10, 2019, 04:09:16 odpoledne »

Bulgur se vaří podobně jako rýže. Doporučil bych bulgur před vařením krátce osmahnout na sádle nebo oleji jak se to dělá u rýže.
Poslal: Marianeta
« kdy: Duben 09, 2019, 12:52:09 odpoledne »

Já to nikdy nejedla, jak se vaří?