Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Samuel
« kdy: Srpen 10, 2023, 07:04:34 dopoledne »

Domácí strava je dobrá, jen když máš ženu která umí dobře vařit.  :)
Poslal: Mirek
« kdy: Únor 24, 2020, 11:00:34 dopoledne »

Domácí strava se přeceňuje.  :) Taky ji nekontroluje žádný hygienik.
Poslal: Karel
« kdy: Únor 22, 2020, 09:32:16 dopoledne »

V restauracích už se vaří dobře. Nač se s tím dělat doma, lepší ani levnější to nebude. To tak jedině když se vaří jen skromná a laciná strava, jinak neušetříš.
Poslal: Honza
« kdy: Únor 12, 2020, 01:14:39 odpoledne »

Přesně. Dneska je to jinačí co bychom si namlouvali.  :) Já si v hospodě pochutnám a doma bych se s tím vařit nechtěl. 
A když mám málo času, nechám si oběd domů dovézt.
Poslal: Matyáš
« kdy: Únor 12, 2020, 12:56:38 odpoledne »

To už dávno neplatí. :) To bývalo za našich babiček a komunistů. Hospody které špatně vařily všechny zkrachovaly, nikdo tam nechodil. Dnes už se v hospodách vaří jen dobře a nevyjde to dráž, než když vaříš doma jídlo jen pro dva.
Navíc vaření zabírá moc času a čas v dnešní době nikdo nemá. Snad jen důchodci.  :)
Poslal: Péťa
« kdy: Únor 12, 2020, 09:50:28 dopoledne »

Je jídlo v restauracích šizené? Vyplatí se vařit doma?