Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Červenec 24, 2023, 06:59:20 dopoledne »

V Číně se to považuje za lahůdku, ale já bych to taky nejedl.  :)
Poslal: Jaruna
« kdy: Červenec 17, 2023, 06:44:44 dopoledne »

Odporně páchne a bála bych se o zdraví.
Poslal: Marika
« kdy: Červenec 11, 2023, 06:41:25 dopoledne »

Číňané ho vyrábí tak, že vejce obalí směsí vápna, jílu, popela a rýžových plev a nechají ho uzrát tři měsíce. Fuj ... Vážně bys to jedl?
Poslal: Bárt
« kdy: Červenec 10, 2023, 07:05:04 dopoledne »

Jak se vyrábí stoleté vejce? 100 let ho asi neskladují.